Цзінь Цзюнь Мей - Золоті брови
Чай із чудовим ароматом, квітково-медовим смаком та елегантністю витончено вигнутого листя. Він привабливий, насичений та чудової якості. Цей чай, що цінується і шанований у Китаї, також цінується міжнародними знавцями за його смак, який розбурхує уяву.
Історія чаю
Цей червоний чай, відомий як "Золоті брови", який може нагадати його аналог, сорт "Срібні брови". Обидва походять із регіону Уї в провінції Фуцзянь; проте вони відрізняються скоріше своїми смаковими профілями, ніж зовнішнім виглядом. Суміш складається з численних ніжних, крихітних нирок, які ретельно скручені в джгутики та проходять тривалий процес ферментації. У цьому конкретному сорті нирки помітно щільніше, ніж у інших скручених чаях, що означає якість і надає відчуття вишуканості.
❗Скористайтеся шансом оцінити елегантність Цзінь Цзюнь Мей, завареного в чайнику. Назва обумовлена сушеним чайним листям, що нагадує витончено вигнуті брови китайських красунь. Заварені в гайвані, вони розкривають незабутній космічний аромат та смак.
Властивості чаю Цзінь Цзюнь Мей
Характеристики чаю Хоча він має стимулюючий ефект, він врівноважує і стабілізує стан людини, допомагаючи набути спокою і впевненості. Ідеально підходить для ранкових чаювання та професійних дискусій, він сприяє розвитку продуктивного мислення, одночасно створюючи спокійну та дружню обстановку. Покращує травлення, зміцнює імунну систему та прискорює одужання від застуди. Знижує рівень холестерину в крові, покращує зовнішній вигляд шкіри та підвищує її еластичність. На клітинному рівні він уповільнює процес старіння.
Рекомендація
Китайський червоний чай можна приготувати як заливкою, так і методом наполягання, поширеним в Європі. Однак не залишайте його в чайнику на тривалий час, оскільки це призведе до гіркого смаку. Спробуйте пити його без цукру, як це заведено в Китаї. Ці сорти чаю чудово поєднуються з м'ясними закусками, сирами та десертами. Смак, аромат, відтінок. Настій здається прозорим, без частинок чаю. Нирки, що не розкрилися, надають рубіново-бурштинового відтінку ледь вловимого золотистого мерехтіння. На додаток до звичної ніжної терпкості можна виявити квіткові відтінки та медову насолоду, а також безліч інших нюансів. Кожен ковток розкриває мозаїку відкриття, що інтригують, тому рекомендується смакувати повільно, використовуючи маленькі чаші. Залишається тривалий, терпкий післясмак.